AT BINDE ET SLIPS KNUDE

Den amerikanske ingeniør Seith Goldstein har designet en maskine som med 350 forskellige bevægelser binde en four-in-hand på ni minutter.
Mennesket gør det dermed stadig betydeligt hurtigere, så hvorfor ikke lære et nyt slips knude?
Nedenfor er de manualer for de 4 typer slips knude. Vi antager at du er højrehåndet i følgende vejledning.
Billederne er spejlbilleder og er hvad du vil se, hvis du står foran et spejl.
 
 

 

Den rigtige længde af et slips.

Den korrekte længde på et slips kræver faktisk et bælte. Hvorfor kræver et slips et bælte? Det er fordi et bælte er din målestok for hvor langt dit slips skal være.

Slips kommer i forskellige længder, så du skal tilpasse dine knuder efter længden på selve slipset. Den rigtige længde på dit slips er når det er bundet i en stram knude, og spidsen af slipset lige når bunden af dit bæltespænde.


Slipeknuden påvirker hvor langt et slips kan blive. Hvis du har et kort slips, så kan det være en dårlig ide at vælge en windsor knude, mens det er det helt rigtige valg hvis du har et langt slips.


Som huske regel kan du bruge at Windsor knuden er den tykkeste, en halv-windsor er den mellemste tykkelse, og en four-in-hand er den tyndeste du kan vælge. Du kan prøve dig frem, for at finde den rigtige knude til dit nye slips.

 

Four-in-hand

Four-in-hand knude er en asymmetrisk knude . Den anses for at være den nemmeste at lære blandt de fire mest almindeligt brugte knude.

 

Windsor

Windsor knude er en symmetrisk og store slips knude som passer til brede skjortekraver. 
Den er imidlertid ikke egnet til slips der er fremstillet af tykt materiale, da det vil resultere i en slips knude som bliver for stor. 
 

Half-Windsor

Half-Windsor er et symmetrisk slips knude, som er lidt mindre end Windsor knude. Den er velegnet til de fleste kraver og lejligheder.

 

Shelby

Shelby knude er en symmetrisk slips knude med en gennemsnitlig størrelse. Den er elegant og passer til de fleste skjorter og lejligheder. Ulempen er, at bagsiden af ​​den smalle ende af bindingen vender udad, hvilket ikke ser godt ud, hvis det ikke er godt skjult bag den brede ende.

 

Gode råd om slipse pleje

Når slipset ikke er i brug, så skal knuden løses op. Ellers kommer der krøller midt på slipset, så man kan se det hele dagen. Det tager kun et øjeblik at binde en ny knude, så der er ingen undskyldning for at efterlade slipset bundet.
 
Hvis slipset er blevet krøllet, så må det under ingen omstændigheder komme i nærheden af et strygejern. Strygejern og slips er en farlig cocktail. Den nemmeste måde at få krøller ud af dit slips er ved at hæng det op på bruse stangen efter du har taget et bad. Tyngdekraften og fugtigheden vil i løbet af natten fjerne de fleste krøller fra slipset.
 
Det kan også godt betale sig at have flere slips, dels kan man variere sit udtryk, men man giver også sine slips en pause, så de kan komme sig og få krøllerne væk.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishNorskDansk

Vis moms: